Mat till dom hemlösa!!

GOOOD MORGON och Glad påsk på dig!!
Måste bara skriva om gårdagen känner jag, vi var 10stycken från Ung i London som var och käkade middag på nån frän restaurang! Dom hade feta burgare och lite sallader sååå jag tog en Kycklingburgare utan allt på hehe ^^ As gott!! Det var så trevligt och sen fortsatte vi till Nordic där en trevlig tjej som heter Rebecka/Rebecca jobbar, det är en mysig bar! Gratis shots blev det med yäää NAJS.
Ikväll så ska vi hem till Bea som har en liten hemmafest med grillning och mys, känns suprr roliigt!!
Har förövrigt fått mitt bankkort idag från Lloyds bank och det var super fiiint :D

Det är somsagt bara jag och lilla Ginger som är hemma nu en vecka och varje gång man är ute med henne, eller själv för den delen, så ser man hemlösa människor som ligger och sover på bänkar eller letar i soptunnerna efter MAT då pant inte finns här.. Så imorse när vi var ute och gick i en av Gingers små parker så var det två hemlösa män på varsin bänk, en utav dom satt och bad.. jag hejjade och lät Ginger göra sitt sen vände jag direkt hem, hämtade Yoghurt och lite frukt och gick tillbaka och gac dom och guud så glada dom blev!! Samtidigt som jag gjorde det och satt och pratade lite med dom så gick det förbi massa folk som bara stirrade. Slutaaaa dom är också människor och så länge folk är trevliga så ska man vara minst lika trevlig tillbaka!
Jaja, ville bara berätta lite om hur livet rullar på SOM VANLIGT!! Nu ska jag gå och smälta choklad och doppa jordgubbar i hihii ^^ GOTT

ha en suuper bra dag du nu!
Kramiiiis





» mia

Fina du! Du har ett stort hjärta Melina! Jag är stolt övet dig! Kramiz

2014-04-19 // 18:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo