Vackra London!!

Då var det Lördag helt plötsligt! Började dagen lite dåligt då mitt hår var bajs smutsigt och jag hade ingen Shampoo såååå ja, det blev skit HAHAHAH men nu har jag shoppat lite nödvändigheter så en dusch blir det absolut ikväll, kanske tar Tristan till poolen så får han bada lite och jag meed :DD En underbar grej är att torr shampoot Batiste NI VET det finns här i 400ml burkar (finns säkert i Sverige med) MEN det som är så jävla bra är att den kostade bara 30 svenska kronor hahaha så jävla billigt LOVE IT!
Idag har jag och Fiona gått runt lite i stan med Tristan och voffsingen Ginger. Vi gick till det området där Tristan ska ha sina playdates på måndagar så nu har jag lite mer koll! Vi har även fixat så jag har fått ett Brittiskt nummer och lite små tjaffs :))
Vi gick in en sväng på Victoria and Alberts Museum som är här precis utanför dörren LIKASÅ National History Museum seriöst tar fem minuter MAX att gå dit och även till Hyde Park det är underbaaart!!! I alla fall så var det super fint där inne, om man bara gick rakt igenom så är det en stor gård med en fontän typ där barnen kan klampa runt med sina fossingarna hihi as gött :D
Fick även träffa den goa städerskan som fixar här i huset, han var helt underbar och jag växlade bara nått ord med han ^^ duktig var han också!
Jaja nu är det snart matlagningsdax, Tristan har redan fått sin mat med nu är det våran tuuur!!
Ha det så bra nu DU!!
KRAAAAAAAAAAM PÅ DIG 















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo