Marstrand/Mormor

Heej gose!
Hoppas du har haft en bra vecka och att du kommer ha en kuung fredag!! Själv ska jag och 14 andra underbaringar åka till Philips föräldrars hur i Marstrand nu ikväll och stanna över helgen. Det kommer bli super roligt och det vet jag! 
Har tyvärr inte haft det så himla bra endå den senaste tiden, eller jo det har varit väldigt blandade känslor dom senaste två veckorna så det har varit helt sinnes.. Min kära mormor gick bort för ungefär en vecka sedan och jag saknar henne MEN hon slipper nu sitt lidande då hon led av en hemsk sjukdom så ja, jag är samtidigt lättad för hennes skull för jag vet att hon har det bra nu✨ Samtidigt som detta hände så gick min kompis igenom samma dynga som jag och tyvärr ännu en gång till. Hon vet att jag finns här för henne och vi är starka med varandra😄❤️
Ungefär samtidigt som detta hände så fick jag veta om att jag ska få flytta till London, vad händer då? Med alla känslor osv.. Det har varit lite knas men allt löser sig och jag är så otroligt tacksam för mina fina vänner och min helt jävla underbara familj och släkt! Helt sjukt vad fina människor man kan ha runt om sig. Love you all!!!

Tanken med denna "blogg" var och är att när jag väl flyttar till London så ska jag uppdatera därifrån vad jag gör och vad som händer då jag har underbaringar här hemifrån Sverige som vill veta vad jag gör och hur jag mår. Så den ligger lixom lite på is än så länge!! 
Jaja, ska väl äta lite popcorn nu ja, kramiiis och ha en fin kväll nu❤️ Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo