Coola Grejjor

Halloj!!
Livet rullar på som det ska här. Har varit med fin fina kompisar i helgen och veckan!! Har shoppat lite och bara haft det gött. En ny foundation den jag alltid har, Clarins Everlasting Foundation den är så jääävla bra starkt rekomenderad :))Sen så var min goa lilla parfym slut så sprang och köpte första bästa, såg en som jag hade i högstadiet, Beyoncé Heat Rush heter deeen och den kom jag ihåg jag gillade så köpte den och slängde kvittot för varför ska jag ha kvar det.. hahaha helvete luktar som en sockerbomb HAHAHAHA liiiiiite för mycket jätte söt!! Så får se om det blir nån annan goding. Idag så har jag och Erika gått runt lite på stan, bland annat gick vi in till Apple butiken på Regent Street och skulle byta en laddare, haha helvete va folk det var. Alla såg dyng kåt ut när dom kollade på alla nya iPhone 6 ;D dock så sa Erika att jag såg lika dum ut när jag höll i den HAHHAH jaja vad ska man göra KÄRLEK till Apple känner jag ♡ Nåväl nu ska jag och Erika mysa och kolla på Harry Potter, är hemma själv idag!!Har shåppat en ny jacka, parfym, foundation, HÖGKLACKAT jag dog när jag gick haha, och en liten börsgrej från River Island som jag kan ha telefonen och cash när jag är ute oooch ciggen fyfan NAJS!!
KRAMIS PÅ DIG DIN FINA MÄNNISKA!!!


 

Selfie galning

Ja vet du vad! Idag känner jag att livet är så himla fint. När man tänker på alla underbara älsklingar man har runt om sig och slänger bort alla onda tankar och människor ett tag så mår man så JÄVLA BRA!! Varför går man ens och tänker illa om sig själv eller umgås med elaka människor? DUMT är vad det är. Försöker verkligen att se det goda i mitt liv just nu och jävlar, det finns mycket fint <3
I ALLA FALL igår hängde jag med min älskade Erika och ikväll ska jag vara med Sofia, Josefine och Emma mina äääälllssskkkaaadddee gosisar som jag inte träffat på super länge... usch och fy!! 
Här kommer lite bilder från gårdagen och några dagar innan dess.
ENJOY
 
 
 
 
 

Pictures

NEEJ MEN HALLÅÅÅÅ!!!!
Jag har inte uppdaterat denna lilla darling på.. fyra månader nu tror jag! Men jag har velat fixa den litegranna och nuså fan, min älskade Frida Söderquist ställde upp så nu är den vacker igen SÅ JÄVLA DUKTIG, visst är den fin?!
Förövrigt, OJOJOJ vad mycket skoj som har hänt dom senaste månaderna! herregud, men tänkte spela in en video där jag berättar om allting framöver annars blir det en novell här och det orkar varken du eller jag (ingen video idag dock). MEN det jag kan göra är att ladda upp massa bilder. ÄLSKAR BILDER. Dom flesta är redan ute på Instagram så om du följer mig där SYND för nu kommer favoriter i fakking repris!!!
PUSS PÅ DIG
 
 P.S  kommer lägga ut flera inlägg på rad med bara massa bilder. D.S
 
 
 
 
 
 

Flera bilder

INGET SKRIVERI BARA MERA BILDER 
Pössn
 
 

Men kolla så vackert

 
HÄR FICK VI EN STIPP AV UNDERBARA JOAKIM OCH MATTIAS <3
 
 MINA UNDERBARA FLICKOR OCH POJKAR, Emma, Sofia och Mike och Neil. Boysen är från USA <3